Trots en rejäl ansträngning…

…så har Norrlandstingens regionförbund klubbat gemensamma riktlinjer som är direkt olagliga, där ovetenskapliga åldersgränser, krav på mannens hälsotillstånd och förbud mot att behandla par med vissa funktionsnedsättningar finns med. En laglighetsprövning är förberedd, så när de fyra norrlandslandstingen väl klubbar sina beslut om riktlinjerna i respektive landstingsfullmäktige kommer en överklagan lämnas in där Förvaltningsrätten kommer få ta ställning till om beslutet är förenligt med svensk lag. Jag tror inte att det är det, men nu kommer vi få det prövat.

För övrigt är jag gravid och har beräknad förlossning om en dryg månad.

Annonser

3 reaktioner på ”Trots en rejäl ansträngning…

 1. Linda Jones

  Hej Johanna!

  Jag läser både dina synpunkter och dina bloggläsarens kommentarer om Håkan Lindström och är mycket intresserad av att komma i kontakt med dig och förhoppningsvis dina läsare.

  Eftersom att mejladressen blir hemlig, så får personer som har blivit utredda för barnlöshet i Västerbottens landsting väldigt gärna kontakta mig på linda.jones@sverigesradio.se

  Självklart är det okej att vara anonym. Och om det är någon eller ni vet någon som lämnat Västerbottens landsting pga ett bemötande som flera beskriver som undermåligt vore det väldigt intressant att höra.

  Tusen tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s