Håkan för 4711:e gången

Att frysa spermier kostar 5500 kronor för en man som får cancer. Det tycker Håkan är för mycket. Därför vill han i framtiden förhindra män som är över 30 från att frysa spermier.

Alltså… Finns det någon annan förklaring än att mannen har ett seriöst hat mot ofrivilligt barnlösa? Man kan ju för fan inte attackera 31-åriga män med cancer…?!? Och det när uppgiften är att ta fram ett regelverk som innebär förbättringar?

Annonser

6 reaktioner på ”Håkan för 4711:e gången

 1. Christine

  Kan det vara så att han är religiös på något sätt och anser att behandlingen mot barnlöshet är att gå emot gud och naturen (till skillnad från all annan läkarvård)?

 2. Martin Grape

  Jag tror jag uttalade mig tidigare om att man brukar anta dumhet över ondska, men att det var en aning tveksamt i Håkans fall. Jag vill härmed meddela att jag nu är övertygad om att så här dum kan man helt enkelt inte vara…

 3. förevigt barnlös i norrland?

  Jag kan förstå om vissa tycker det är bra att det inte slösas med skattepengar. Men att försöka hindra cancerpatienters möjligheter att få barn för att spara några 1000-lappar?? Riktigt så dåligt ställt tror jag inte vi har det i norrland att vi inte har råd med de utgifterna, då finns det nog annat vi kan dra in på istället.

  Jag håller med er att det måste vara något annat som ligger bakom Håkans förslag. Oavsett vad hans motiv är så är det INTE OK!

  I Sverige så lever vi i en trygghet att ifall vi behöver sjukvård så ska vi få det, tyvärr så förstör Håkan denna trygghet. Jag tycker det känns obehagligt att inte veta om vården finns där när man behöver den. Är det verkligen rätt att en enda person kan ha så stort inflytande på ifall jag ska få skaffa barn eller inte?

 4. Pingback: Upprop för att ge Norrlands ofrivilligt barnlösa god vård « Inte utan min åsikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s