Gjort IVF privat under de tre meningslösa vänteåren i Norraland? Då får du inte landstings-IVF i framtiden.

Det är Håkan Lindströms senaste förslag. Alla som gjort privat IVF ska exkluderas från den enda IVF-behandlingen landstinget erbjuder. Den mannen har problem med allt vad empati, professionalism och etik heter.

Annonser

5 reaktioner på ”Gjort IVF privat under de tre meningslösa vänteåren i Norraland? Då får du inte landstings-IVF i framtiden.

 1. förevigt barnlös i norrland?

  Men vad..??! Vill han ta bort den enda försöket? I och för sig är jag inte särskilt förvånad av egen erfarenhet. Hur kan det vara möjligt att han får ha kvar sitt jobb? Det känns ju som att han har gjort det till sin ”mission” i livet att jävlas med oss barnlösa.

  Var hittade du det förslaget?

 2. Håkan Lindström försökte t.o.m. att förhindra att jag och min man inte skulle få remiss till vårt enda IVF-försök i maj eftersom vi gjort privat behandling, trots att ingenting vid den behandlingen visade på att vi inte skulle kunna tillgodogöra oss fler behandlingar eller att han ens förvarnat oss om denna usla regel att de tycker sig kunna dra in remissen om man gjorde privat behandling. Gissa om jag höll på att gå i taket av frustration!!! Sedan svarade landstingssköterskan oss via telefon ”ni får väl remissen då…” (!)

 3. Oj, det smög in en felsyftning. De skulle stå:
  Håkan Lindström försökte t.o.m. att förhindra att jag och min man skulle få remiss till vårt enda IVF-försök i maj förra året eftersom vi gjort privat behandling, trots att ingenting vid den behandlingen visade på att vi inte skulle kunna tillgodogöra oss fler behandlingar eller att han ens förvarnat oss om denna usla regel att de tycker sig kunna dra in remissen om man gjorde privat behandling.

 4. Pingback: Håkan för 4711:e gången « Inte utan min åsikt

 5. Pingback: Upprop för att ge Norrlands ofrivilligt barnlösa god vård « Inte utan min åsikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s