Nu vet jag…

Om jag vill ha fler läsare ska jag tydligen skriva om att min blogg är tråkig, för då går läsarantalet upp helt utan att någon länkat till mig på ett kul sätt.

På den lite mer ärliga sidan har jag lite bloggångest. Jag bör/får inte skriva om jobbet. Jag vill inte lämna ut privata detaljer under mitt riktiga namn utan att tänka efter väldigt noggrant innan. Jag tycker att mamma- och hembloggande är ointressant (för ärlig talat, bryr sig någon om att jag vill sätta upp utomhusbelysning på baksidan av huset och att jag är insnöad med dottern idag och därför är hemma och dricker kaffe?). Teknikgrejer skulle antagligen få mig att tappa halva läsekretsen. Och ämnet fertilitetspolitik börjar kännas lite uttjatat.

Så vad ska jag skriva om?

Annonser

9 reaktioner på ”Nu vet jag…

 1. Helena Karlfeldt

  Det är väl alldeles utmärkt som det är. Politik kring IVF och barnlöshet. De intressantaste bloggarna är de som har ett särskilt ämne och behandlar det utförligt och uttömmande. Jag tycker inte det är tråkigt.

 2. Sanna

  Jag hoppas att du fortsätter både blogga och engagera dig i fertilitetspolitik. Skulle inte sluta läsa om du skrev om teknik heller!

  1. Johanna

   Tack! Kommer nog ganska självklart att fortsätta blogga om fertilitetspolitik. Jag känner bara att jag borde skriva om något annat också. :O

 3. Christine

  Genuspedagogik på dagis!

  Det hade du upp som skrivförslag för läääääänge sedan och jag vill höra vad du tycker 🙂

   1. Christine

    På vilket sätt har det blivit svårare?

    Om inte annat kan du väl skriva om det du vet, så att säga 🙂

 4. Erika

  Ja skriv om genuspedagogik i förskolan, det skulle jag gärna läsa om iaf 🙂 men det du redan gör e ju intressant och givande det me !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s